Ιστορία

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει τη δεκαετία του ’90 από έμπειρους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, με βασικά στοιχεία την άρτια τεχνογνωσία και το μεράκι για τη δουλειά. Αρχικά γίνεται γνωστή στο χώρο των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των εφαρμογών συστημάτων ασφαλείας ως «Κατσέλης Α. Δημήτριος». Μέσα στη δεκαετία που η βιομηχανία ακμάζει στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Κατσέλης αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή μεγάλων βιομηχανιών, όπως PEPSICO-ΗΒΗ, TUPPERWRAE, ΜΟΝΟΣΤΥΡ Α.Β.Ε.Ε, AVIP A.B.E.E, BRAVO A.E, ΚΟΡΠΗ Α.Ε, MARIS POLYMERS Α.Β.Ε.Ε, αλλά και επιβλέψεις , κατασκευές και συντηρήσεις δημόσιων εγκαταστάσεων, όπως το νοσοκομείο Κ.Α.Τ.. Μετρώντας στο πελατολόγιο της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη πολλών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις ευρύτερες ζώνες των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου. Στη συνέχεια η εταιρεία εξελίσσεται και εντάσσονται στο δυναμικό της νέοι μηχανικοί ώστε να μπορούν να συνδυαστούν οι καινοτόμες ιδέες με την εμπειρία και αξιοπιστία εφαρμογής. Παράλληλα εισάγονται νέες τεχνολογικά εφαρμογές που ενσωματώνονται με την πάροδο του χρόνου στις ολοκληρωμένες λύσεις που προσέφερε μέχρι τότε η εταιρία στον τομέα της ενέργειας. Προβλέποντας τις ανάγκες της κοινωνίας και παρατηρώντας ότι η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, η DIMKAT Κατασκευαστική ανακαλύπτει την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και καθαρής παραγωγής μέσω εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). Έτσι αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες με την εφαρμογή ηλιοθερμίας στο Ίδρυμα Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες στο Βαθύ Αυλίδος και από το 2006 πρωτοπορεί με την κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανεμογεννητριών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η DIMKAT ήταν από τις πρώτες εταιρίες του κλάδου που ανέλαβε την μελέτη και εγκατάσταση Φ/Β πάρκων.


Σήμερα

Σήμερα η εταιρεία μας είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο χώρο και συνεχίζει να πορεύεται στις βάσεις και την τεχνογνωσία που έθεσε ο Δημήτρης Κατσέλης. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η προώθηση της καινοτομίας και της αειφόρου ανάπτυξης, δηλαδή η οικονομική ανάπτυξη που σχεδιάζεται και υλοποιείται λαμβάνοντας υπ’ όψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Αποτελούμενη από εξειδικευμένα και εκπαιδευμένα συνεργεία με βάση τις προδιαγραφές του EN ISO 9001:2008 και στελεχωμένη από έμπειρους και συνεχώς εκπαιδευμένους Μηχανικούς, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.


Λύσεις

Σύμφωνα με τα πρότυπα και ακολουθώντας τις εξελίξεις, η εταιρεία μας πραγματοποιεί την εξ’ ολοκλήρου μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση Φ/Β συστημάτων, έχοντας κάθε φορά ως στόχο την μέγιστη απόδοση των έργων.

Πολύ σημαντική είναι η συνεργασία μας εδώ και χρόνια με την εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων, Aleo Solar, η οποία διαθέτει από τα καλύτερα και πιο εξελιγμένα Φ/Β panel της αγοράς. Επίσης, χάρης της στενής συνεργασίας με την Aleo Solar, η DIMKAT λόγω των πολλών εφαρμογών που έχει υλοποιήσει και της ισχύος που έχει εγκαταστήσει στην Ελληνική επικράτεια ανήκει στο Aleo Power Network ενώ έχει πιστοποιηθεί ως επίσημος και αποκλειστικός συνεργάτης της Aleo στην περιοχή. Επιπλέον, συνεχίζοντας στη νότα της εποχής η εταιρεία ασχολείται παράλληλα και με άλλες ενεργειακές εφαρμογές, όπως με αντλίες θερμότητας, fan coil, ενδοδαπέδια θέρμανση και το πρόγραμμα ‘εξοικονομώ κατοίκων’. Ξεκινάμε την επένδυσή σας από την αρχή και υποσχόμαστε ένα άρτιο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η DIMKAT, τα τελευταία χρόνια, προσφέρει ακόμα σύγχρονες ψηφιακές λύσεις τόσο σε επίπεδο παρακολούθησης και ελέγχου ηλεκτρομηχανολογικών διατάξεων, όπως συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου, τηλεμετρικές εφαρμογές, όσο και σε επίπεδο ασφάλειας μέσω συστημάτων ασφαλείας τελευταίας γενιάς, όπως συναγερμοί, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, συστήματα πυρανίχνευσης κ.α. Ταυτόχρονα συνδυάζουμε εφαρμογές ψηφιακής επικοινωνίας, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση δικτύων, τηλεφωνικών κέντρων και ασύρματων ζεύξεων. Μέσω της πολύχρονης ενασχόλησης με τις προαναφερόμενες, και όχι μόνο, υπηρεσίες και λόγο της μεγάλης εμπειρίας των συνεργείων και των μηχανικών μας, σας παρέχουμε ευέλικτες προτάσεις, ποιότητα και αξιοπιστία εξοπλισμού, αλλά και σχέση εμπιστοσύνης.

Φυσικά, το έργο του Δημήτρη Κατσέλη στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, τόσο στη βιομηχανία όσο και σε οικιακό επίπεδο, συνεχίζει να αποτελεί οδηγό μέχρι και σήμερα ακολουθώντας τις βασικές αρχές που ανέδειξαν την DIMKAT στο χώρο, όπως ο σεβασμός στον πελάτη, οι άρτιες τεχνικά και τεχνολογικά υπηρεσίες, η αξιοπιστία, η αμεσότητα και η έμφαση στη λεπτομέρεια.

Εκτιμούμε ότι στις επόμενες δεκαετίες η κοινωνία θα στραφεί, ακόμα περισσότερο, προς την καλύτερη διαχείριση και εκμετάλλευση κάθε μορφής ενέργειας που μας παρέχεται αφειδώς από τη φύση. Άλλωστε, η ενέργεια «ούτε δημιουργείται, ούτε καταστρέφεται, παρά διατηρείται και μετατρέπεται από μια μορφή σε μια άλλη». Αυτή την ιδιότητα της ενέργειας πρέπει να αξιοποιήσουμε, δημιουργώντας μία κερδοφόρα, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον, επένδυση.


Ενδεικτικό Πελατολόγιο