ΓΙΑ ΕΜΑΣ

DIMKAT
Construction

Η εταιρεία ξεκίνησε την δεκαετία του 90.’ Kαταρτισμένη με έμπειρους ηλεκτρολόγους, τεχνίτες οι οποίοι είχαν βασικά χαρακτηριστικά την άρτια τεχνογνωσία και την αστείρευτη διάθεση για δουλεία. Ξεκινώντας γίνεται γνωστή στο χώρο των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των εφαρμογών συστημάτων ασφαλείας ως «ΚΑΤΣΕΛΗΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ». Την εποχή που η βιομηχανία ακμάζει στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Κατσέλης αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή μεγάλων βιομηχανιών, όπως PEPSICO-ΗΒΗ, TUPPERWAY, ΜΟΝΟΣΤΥΡ Α.Β.Ε.Ε, AVIP Α.Β.Ε.Ε, BRAVO Α.Ε, ΚΟΡΠΗ Α.Ε, MARIS POLYMERS A.B.E.E, αλλά και επιβλέψεις, κατασκευές και συντηρήσεις δημόσιων εγκαταστάσεων, όπως το νοσοκομείο Κ.Α.Τ. Αποκτώντας ικανοποιημένους πελάτες αποτέλεσε αξιόπιστο συνεργάτη πολλών επιχειρηματιών στην ευρύτερη περιοχή των Οινοφύτων και Σχηματαρίου.

Στην συνέχεια, η DIMKAT Κατασκευαστική ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ακολούθησαν τις καινοτομίες και την αειφόρο ανάπτυξη. Την οικονομική ανάπτυξη δηλαδή, που σχεδιάζεται και υλοποιείται, λαμβάνοντας υπόψιν την προστασία του περιβάλλοντος, καθόρισε την πορεία της εταιρείας. Η DIMKAT Κατασκευαστική αποτελούμενη από εξειδικευμένους μηχανικούς και εκπαιδευμένα συνεργεία το 2008 έκανε αισθητή την παρουσία της στον χώρο των Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων όπως και στην συντήρηση αυτών.

Φτάνοντας στο σήμερα η εταιρεία έχει μετονομαστεί σε «ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΙΚΕ» με κύρια ασχολία πλέον τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ειδικότερα με τις Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις. Η DIMKAT, εξελίσσεται προσθέτοντας στο δυναμικό της νέους μηχανικούς με ιδέες, εμπειρία και τεχνογνωσία.

Πλέον η μελέτη, η κατασκευή και η συντήρηση ενός φωτοβολταϊκού πάρκου υλοποιείται εξ ’ολοκλήρου από τα τμήματα που απαρτίζουν την εταιρεία μας. Η μελέτη και ανάπτυξη Έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, όπως φωτοβολταϊκά και αιολικά έργα, από τα πρώιμα στάδια τους έως και την ηλέκτριση και τη συντήρησή τους, αποκλειστικά από την εταιρία μας, μας επιτρέπει να παρουσιάζουμε στην αγορά “turn key solutions”.

0

MW

Εγκατεστημένη Ισχύς

0

MW

Υπό Κατασκευή

0

MW

Προς Ανάπτυξη

0

Tons per year

CO2 EMISSION REDUCTION

Μερικοί από τους πελάτες μας