ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα φωτοβολταικα αποτελούν τον κύριο χώρο δραστηριοποίησης της Εταιρείας μας. Η ικανότητα μας στη μελέτη, ανάπτυξη, κατασκευή και συντήρηση τέτοιων έργων, δίνουν σε κάθε επένδυση τη βιωσιμότητα και το χαμηλότερο ρίσκο. Συνέπεια και ακρίβεια στην μελέτη και την ανάπτυξη, ακρίβεια και ασφάλεια στην κατασκευή, παρατηρητικότητα και επιμέλεια στην συντήρηση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των έμπειρων μηχανικών και τεχνικών μας. Έτσι, η μεθοδικότητα του προσωπικού μας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αποτελούν εγγύηση για επιτυχή αποτελέσματα.

Από το 2008 η Ελλάδα σαν χώρα με τον μεγαλύτερο δείκτη ηλιοφάνειας σε όλη την Ε.Ε δέχεται την καινοτομία των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Έτσι και η ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΙΚΕ ακολουθώντας την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της χώρας, επένδυσε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Συγκεκριμένα, εξειδικεύεται στην μελέτη και πραγματοποίηση τόσο φωτοβολταϊκών πάρκων, όσο και αιολικών.

Η κατασκευή 3MW στην περιοχή της Θήβα στη Βοιωτία της γερμανικής ib vogt GmbH, του έργου στο Στεφάνι Κορινθίας 10MW του ομίλου VOLTALIA και για δεύτερη φόρα την συνεργασία μας με τον όμιλο της ib vogt GmbH με έργο στο Μόδι Τιθορέας 2,55MW, είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα της δυναμικής και της αποτελεσματικότητας στις συνεργασίες της εταιρείας μας με μεγάλους ομίλους. Επίσης, το 2020 και το 2021 η Εταιρία μας ανέπτυξε πάνω από 80MW σε έργα των 500KW και πάνω από 250MW στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Στη συνέχεια, το πρώτο εξάμηνο του 2021, η Εταιρία μας κατασκεύασε 30 έργα των 500KW, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά δικούς της ανθρώπινους πόρους και μηχανήματα. Τέλος, είναι στο DNA της εταιρίας μας η καινοτομία και η έρευνα, με αποτέλεσμα την δημιουργία για πρώτη φορά στη χώρα μας project πλωτών φωτοβολταϊκών Έργων.

Μερικοί από τους πελάτες μας