ΓΙΑ ΕΜΑΣ

DIMKAT
Construction

Η DIMKAT δημιουργήθηκε από μηχανικούς με εξειδίκευση στον τομέα της ενέργειας και των κατασκευών. Δραστηριοποιείται από το 1993 καλύπτοντας ανάγκες των βιομηχανικών εγκαταστάσεων και στη συνέχεια επεκτάθηκε στον κλάδο της ενέργειας με την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και βρίσκεται πλέον σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδους και μεγέθους έργων ΑΠΕ.

Στην πορεία συμμετείχε ως εργολάβος στην εγκατάσταση δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας καθώς και δικτύων οπτικών ινών σε έργα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.
Διατηρώντας το κατασκευαστικό της προφίλ η ομάδα της DIMKAT με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει έργα συντήρησης και κατασκευής οικιστικών και τουριστικών μονάδων.

Oραμα και αποστολH

Το ποιοτικότερο και πιο άμεσο αποτέλεσμα ήταν ο μοναδικός δρόμος που θα μπορούσε να επιλέξει, ώστε να σχεδιάσει τη στρατηγική ανάληψης και σχεδιασμού έργων. Αρχίζοντας από στέγες και μικρής κλίμακας εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής σε αγροτεμάχια, έως και μεγάλα έργα σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην επιλογή του χώρου εγκατάστασης, στον πλήρη έλεγχο καταλληλόλητας για εγκατάσταση έργων ΑΠΕ, στο λεπτομερή σχεδιασμό και τελικά στην έγκαιρη παράδοση υλοποιημένων και απόλυτα λειτουργικών έργων.

 

Η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και μέσων θεμελιώνουν την αειφόρο ανάπτυξη. Η καινοτομία στο σχεδιασμό και η ποιότητα στην υλοποίηση ολοκληρώνει το όραμά μας για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Προσδοκία μας είναι η DIMKAT να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες και να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο εντός και εκτός των συνόρων.

Τα γραφεία μας

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αττική και στην περιοχή Σχηματαρίου. Είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά με ανοιχτούς χώρους εργασίας, ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκπαίδευσης, συνεδρίων καθώς και βοηθητικούς για την εξυπηρέτηση εργαζομένων και επισκεπτών. Εξοπλισμένοι χώροι με μηχανήματα και υλικοτεχνική δομή που υποστηρίζει το έργο όσων εργάζονται στο χώρο και έχουν ανάγκη κάλυψης των υποχρεώσεων της καθημερινότητας στο γραφείο αλλά και επικοινωνίας με το περιβάλλον του εργοταξίου όπου και αν βρίσκεται αυτό.

To προσωπικό μας αποτελείται κυρίως από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς. Ωστόσο τα τμήματα της εταιρεία μας στελεχώνονται συνεχώς με νέες ειδικότητες ώστε να πετύχουμε στόχους στο παρόν και το μέλλον. Οι άνθρωποι αποτέλεσαν εξ αρχής μέσο επιτυχίας των στόχων μας και είναι η δύναμή μας. Η αφοσίωσή τους μας βοηθά να αναπτυσσόμαστε συνεχώς περισσότερο. Φέρνοντας κοντά μας συνεργάτες με ικανότητες και δεξιότητες που εξυπηρετούν τους στόχους μας δημιουργούμε κίνητρα για επιτυχία. Ανεξαρτήτου εκπαιδευτικού επιπέδου, εμπειρίας και κλάδου επικεντρωνόμαστε στις γνώσεις και τη διάθεση να φέρουμε σε πέρας το έργο που αναλαμβάνουμε ο καθένας από το πλαίσιο αρμοδιοτήτων του ώστε ο καθένας μας να συνεισφέρει μέσα από το ρόλο του.

Αντώνης Κατσέλης
CEO DIMKAT

Το αύριο είναι η πρόκλησή μας.
Αυτό που νιώθει κάποιος όταν θέλει να γίνεται καλύτερος, συμμετέχοντας σε μια ομάδα με στόχους και πετυχαίνοντας πράγματα τα οποία θα μνημονεύονται για πολύ καιρό, αυτό που θέλει κάποιος ώστε να έχει αντίκτυπο η εργασία του στον κόσμο που ζει, αυτό είναι η DIMKAT, αυτό είμαστε εμείς.
Θέλουμε μια εταιρία ανοιχτή σε όλους. Αρχικά, στους ανθρώπους που την περιβάλλουν και εργάζονται για εμάς, στους οποίους προσπαθούμε να προσφέρουμε τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίες. Έτσι, θεμελιώνεται ο τρόπος με τον οποίο ανοίγουμε και τις πόρτες της εταιρίας μας στην αγορά. Είτε πρόκειται για φορείς, είτε για πελάτες οι διαδικασίες μας θέτουν την εξυπηρέτησή τους στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Βηματοδότης της εταιρίας μας είναι η εξέλιξη, η πρόοδος και η καινοτομία. Βελτιώνουμε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας με εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις, δίνοντας σημασία σε κάθε θέση εργασίας ξεχωριστά. Ακόμη, η συνεχής αλλαγή στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας μας οδηγεί σε πιο ακριβή αποτελέσματα, ειδικά στη σημερινή εποχή που οι συνθήκες στην αγορά είναι συνεχώς μεταβαλλόμενες. Τέλος, η επένδυση στο νέο και στο καινοτόμο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη διαδικασία λήψης αποφάσεών μας.

Η ενέργεια και ο τρόπος που παράγεται θα κατέχει καθοριστικό ρόλο στην ίδια την εξέλιξη των κοινωνιών που ζούμε. Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας θα είναι πρωταγωνιστής στην επίλυση αυτών των κρίσεων κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η κοινωνία μας να αποδεχτεί πιο εύκολα τις αλλαγές που έρχονται.
Έχουμε στραμμένο το βλέμμα μας στο μέλλον επειδή εκεί είναι η πραγματική πρόκληση.»