ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Το τμήμα τηλεπικοινωνιών της Εταιρίας μας λειτουργεί από το 2020 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ανάπτυξή του ήταν ραγδαία. Αναλαμβάνει εργολαβίες για τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Οι εργασίες αυτές αφορούν ενεργειακές αναβαθμίσεις κλιματισμού με το σύστημα του οίκου DANTERM, συστήματα αυτοματισμού για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα πρότυπα που έχουν τεθεί από την ευρωπαϊκή ένωση αλλά και τον ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή. Επίσης, αλλαγή ανορθωτικών συστημάτων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, αλλαγή μπαταριών σε συστήματα ανορθωτικά για back up, καθώς επίσης μέτρηση και παράδοση πινάκων DC με σύνδεση στα ανορθωτικά συστήματα.. Όλες οι παραπάνω εργολαβίες γίνονται από την εταιρία μας σε όλη τη χώρα.

Τέλος, στην εποχή που οι οπτικές ίνες αποτελούν τη νέα γενιά μεταφοράς δεδομένων παγκοσμίως, η Εταιρία μας έχει αναλάβει στις περιοχές της Θήβας, της Χαλκίδας, της Λιβαδειάς και των Βορείων Προαστίων της Αττικής την εγκατάστασή τους. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν την τοποθέτηση οπτικής ίνας στα πλαίσια του προγράμματος FTTH, την εμφύσηση από καμπίνα μέχρι τον τελικό χρήστη, splicing & μέτρηση με την πιστοποίηση με τα κατάλληλα όργανα για την εξασθένηση του σήματος LO-db, καθώς επίσης διαχείριση συστημάτων του ΟΤΕ από την κατόπτευση της εγκατάστασης μέχρι την παράδοση στον τελικό χρήστη.